Alsidig og uovertruffen formidler

I kraft af min passion for mekanik, og ikke mindst en fortid som mekaniker og lærer på teknisk skole, betyder, at jeg har let ved at formidle selv svært tilgængeligt teknisk stof. Kombinationen af min passion for mekanik og historie betyder også, at stoffet også kan placeres i den rette historiske sammenhæng.

Mine artikler bliver brugt i blade og magasiner som Bike, Motormagasinet, Transportmagasinet, Veteranposten, kundemagasiner, ugeblade og flere andre blade, foruden jeg har løst opgaver for Arbejdstilsynet.

Kontakt mig hvis du ønsker dialog om, hvordan jeg kan hjælpe din virksomhed med en formidlingsopgave.

Udpluk af mine artikler

Vejenes vej
Vejenes vej
Veje kommer og går. De erstattes og mister derved deres betydning. En af undtagelserne er den amerikanske Route 66, som oplever en stigende popularitet, på trods af den for længst har tabt slaget om trafikken til de store Interstate highways.
Læs mere
Med Nimbus i kamp den 9. april 1940
Med Nimbus i kamp den 9. april 1940
Én af dem, der tydeligt husker kampene den 9.april 1940, er Frode Jensen. Han deltog som næstkommanderende over 2. panserafværgekompani, som kom i kamp ved Hokkerup.
Læs mere
Til vand og lands, men ikke i luften
Til vands og lands, men ikke i luften
Bilen er et alsidigt køretøj, og den kan fås i et utal af forskellige varianter. Valget kan stå mellem personbil, varevogn eller måske en af de nye MPV multibiler. Men engang kunne nogle biler mere end bare køre – de kunne også sejle.
Læs mere
Olieskift på den nemme måde
Olieskift på den nemme måde
Udskiftning af olie vil for den der har en ældre bil eller motorcykel typisk være er en af de ting, man selv kan foretage. Det kræver ikke stort arsenal af værktøj og udstyr.
Læs mere