Bøger jeg har udgivet

Med få undtagelser er det udover artiklerne blevet til en bog om året, og det er planen at det skal fortsætte på den måde. I øjeblikket er en ny bog undervejs, og denne gang skal det igen handle om motorcykler.

Pressemeddelelser

Besættelsen set med tyske øjne
Besættelsen set med tyske øjne
Besættelsestiden ses naturligt nok fra danskernes side, men det er der vendt om på i bogen Besættelsen set med tyske øjne af Jens Jessen. Bogen, med dens næsten 400 billeder, er en hidtil uset fotografisk skildring af det Danmark, den tyske besættelsesmagt så i perioden fra 1940-45, hvor hvert foto er forsynet med en udførlig undertekst.
Læs mere
DAB - hele Danmarks bus- og lastbilfabrik
DAB - hele Danmarks bus- og lastbilfabrik
I Silkeborg fremstillede Dansk Automobil Byggeri eller blot DAB, busser og lastbiler fra 1912 og helt frem til 2003. Den 20. september udkommer bogen DAB – hele Danmarks bus- og lastbilfabrik, skrevet af journalist og motorhistoriker Jens Jessen, hvis sidste udgivelse var Lastbilerne – vejens arbejdsmænd.
Læs mere
Overhaling i 3. gear
Overhaling i 3. gear
Spørger man hvilken som helst person over 40 hvilken knallert han eller hun kørte på i 60’erne eller 70’erne, kan man være næsten sikker på svar som: Puch, Yamaha, Everton, Velo Solex, Kreidler, Suzuki, NSU, Tomos eller måske et af de mange andre mærker fra dengang. Historien om de mange store knallertmærker er nu kommet på tryk i Jens Jessens bog Overhaling i 3. gear
Læs mere
Under 50 kubik
Under 50 kubik
Den nye bog om de mere end to millioner knallerter, der blev fremstillet i Danmark fra årene efter krigen og frem til 1975, er nu på gaden. Bogen lægger vægt på de store danske knallert fabrikker, som fremstillede Diesella, Wooler, B.F.C., SCO, Derby og flere, der alle havde det tilfælles, at de var et resultat af dansk arbejde.
Læs mere