Uddannelse

1999 Journalisthøjskolens efteruddannelse i Århus
1985 Pædagogikum fra SEL i Ollerup
1983 Maskintekniker af driftslinien fra Esbjerg tekniske Skole
1979 H.F. Eksamen fra Varde Gymnasium

Tidligere jobs

1999 Journalist
1984 - 1996

Faglærer på teknisk skole.
Automekanikerlærlinge

1983 - 1984 Maskintekniker K.J.
Maskinfabrikken Esbjerg
1980 Mekanikersvend Washington USA
1976 - 1980 Mekanikersvend Citroën og Opel i Esbjerg
1976 Udlært automekaniker, Audi-NSU Oksbøl

Medlemsskaber


Dansk Journalistforbund
MKD, Motorjournalisternes Klub

Det væsentligste hverken mere eller mindre

Om mig
Uddannet journalist i 1999 via Journalisthøjskolens efteruddannelse. I kraft af min tidligere uddannelse som automekaniker og maskintekniker og mit tidligere job som lærer for automekanikerlærlinge på teknisk skole, har jeg let ved at få selv ret komplicerede tekniske emner forståelige for alle. Jeg har rejst og arbejdet en del i blandt andet USA og Tyskland, og det har givet en sproglig forståelse langt udover den man får med fra skolen.

Det laver jeg nu
Har siden uddannelsen udelukkende været freelancer på danske blade og magasiner foruden har jeg skrevet adskillige bøger. Artiklerne spænder bredt inden for transportsektoren, men jeg har også lavet en del rejseartikler. Jeg er tilknyttet Bike, Motormagasinet, Transporttidende, Lastbilmagasinet, Veteranposten og skriver freelance til flere andre blade og magasiner i ind- og udland.

Fritid
Har gamle veteranmotorcykler som hobby, som jeg i kraft af min tidligere uddannelse som automekaniker, selv renoverer og sætter i stand. Tager gerne på fisketure, jagt, fuglekikkeri og meget andet.